8ae6095ebc11099650170a2570746b63.jpg

DOBRODOŠLI NA POLOVNI RAČUNARI I OPREMA WEB SHOP

Najpouzdanija online prodavnica polovnih računara u Srbiji!

Polovni računari web shop je vodeća online prodavnica polovnih računara, laptopova i ostale periferne opreme. Cene su u skladu sa stanjem u kome se nalaze uređaji. Svi uređaji su detaljno ispitani, testirani i 100% ispravni i funkcionalni. Mi smo profesionalci u poslu, sertifikovani serviseri računara i računarske opreme i kupovinom kod nas kupujete proverenu , testiranu robu i pre svega možete biti sigurni da dobijate tačno ono što plaćate. Kao što vi želite da kupite po što nižoj ceni, tako i mi želimo da prodamo po fer ceni u skladu sa našom nabavnom cenom, vremenom, radom i stručnošću koju smo posvetili svakom uređaju pojedinačno da bismo ga doveli do nivoa sa koga će vas godinama služiti besprekorno. Naši dobavljači su isključivo profesionalci i ne radimo sa preprodavcima i sumnjivim dobavljačima.

 
 
photo-1561883088-039e53143d73.jpg

O NAMA

Mi smo servis računara i računarske opreme.

Naš tim čine IT stručnjaci i PC serviseri.


Radimo servis, popravku, sklapanje računara, laptopova, i ostale periferne opreme.

Radimo projektovanje i ugradnju video nadzora, umrežavanje računara, servis i prodaju štampača, tonera, servis i prodaju  projektora.

Naš tim čine ljudi koji rade u 4 specijalizovana servisa. 

1. Servis i prodaja računara, laptopova, monitora i ostale periferne opreme,

2. Servis i prodaja štampača, plotera i kopir aparata,

3. Servis za projektovanje i ugradnju video nazdora i

4. Servis za prodaju i popravku projektora.

Na tržištu Srbije postoji ogromna ponuda polovnih računara, laptopova i ostale periferne opreme.

U preko 80% slučajeva tu robu prodaju preprodavci, gastarbajteri, fizička lica. To je roba koja je pokupljena sa otpada tehničke robe u inostranstvu a prodaje se kao roba A klase kod nas.

Naši računari su otkupljeni od velikih sistema u Srbiji koji rade zamenu svoje tehničke opreme na svake 2-3 godine.


Veoma mali udeo imaju profesionalci koji su školovani za ovaj posao i koji poseduju certifikate za obavljanje ovog posla.

Mi posedujemo znanje, zvanje, certifikate i ogromno iskustvo (preko 20 godina) i to je garancija da kupovinom kod nas kupujete proverenu i bezbednu robu.


Najjeftinije ne znači najbolje, nikada nije ni značilo.

Ako na oglasima nađete nešto od robe koju mi prodajemo povoljnije, svakako da treba to uzeti u razmatranje ali treba znati da nije ta roba ista kao i roba koju Vam mi prodajemo, jer naša roba je detaljno testirana od strane profesionalaca i naši računari, laptopovi, monitori godinama služe hiljade zadovoljnih korisnika bez ikakvih problema.

Dakle, ono što plaćate kod nas je pouzdanost, sigurnost, predvidivost, izvesnost.


Kod naših računara ne može da se desi samo od sebe da posle nedelju dana otkaže u radu, da mu procesor "troluje", da mu hard disk blokira, da se pregreva neka komponenta.

Zašto?

Zato što puno vremena provodimo testirajući sve komponente uz pomoć specijalizovanih programa koji rade simulaciju opterećenja 24 sata.

Za taj vremenski period svaki računar prođe test opterećenja koji je ekvivalentan kao mesec dana neprekidnog korišćenja pod punim optrećenjem. 

Zato što se svaka komponenta pre sklapanja vizuelno pregleda, pod mikroskopom pa tek onda ugrađuje.


Zato što stavljamo najkvalitetniju termalnu pastu na CPU I GPU koja se novcem može kupiti (ARCTIC MX-4), zato što se uklanja prašina i proveravaju svi kuleri.

Uređaj koji prođe sve ove testove je uređaj koji će vas godinama služiti besprekorno.

Zato smo najbolji!

Zato je naša roba najpouzdanija!!

Zato vredi kupiti baš od nas!!!

Servis je zatvorenog tipa i potrebno je pre dolaska da se najavite da vas neko sačeka na lokaciji gde radimo sa klijentima.

Računari iz ponude se spremaju za svakog kupca posebno.

Sve informacije na:

061 22 588 66

 
 
 

Na teritoriji grada Kruševca pružamo uslugu "Pick up and Return".

Ova usluga podrazumeva da ako živite na teritoriji grada Kruševca, možete nas pozvati da preuzmemo vaš desktop računar, laptop računar ili bilo koji drugi uređaj sa kojim imate problem i nakon popravke ga vraćamo na vašu adresu. 

Cena ove usluge je 1500 dinara.

Ova cena ulazi u ukupnu cenu popravke ako se opredelite za servisiranje nakon dijagnostike kvara ili problema a ako ne želite da nastavite sa popravkom plaćate samo 1500 dinara za ovu uslugu.

 

KONTAKT

Ako vas interesuje neki proizvod najbolje je da pozovete i proverite dostupnost proizvoda.

37000 Kruševac

0612258866

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • YouTube
 

0612258866

©2020 by Polovni računari Kruševac. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now